Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak. Galatasaray - Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri ve kanalı haberimizde...

1 Nisan Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray - Trabzonspor maçı saat 19.00'da başlayacak.

Galatasaray - Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Saat 19.00'da başlayacak Galatasaray - Trabzonspor maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray - Trabzonspor maçını şifresiz izlemek için Digiturk abonesi olmanız gerekmektedir.

Galatasaray - Trabzonspor maçının canlı anlatımını ise Fotospor.com canlı anlatım merkezinden takip edebileceksiniz.

Galatasaray - Trabzonspor maçının orta hakemi Fırat Aydınus olacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşcıoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Özgür Yankaya.

Bu maç öncesinde Galatasaray'ın 54, Trabzonspor'un ise 42 puanı bulunuyor.

İlk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Selçuk, Donk, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis

Trabzonspor: Onur, Pereira, Uğur, Hubocan, Novak, Okay, Kucka, Yusuf, Sosa, Olcay, Burak

Fatih Terim'in 11'i beli oldu

Bursaspor maçıyla başlayan, lig ve kupada oynadığı 5 maçta 13 puan elde Galatasaray’da hedef seriyi devam ettirmek. Bu süreçte rakip filelere 16 gol bırakan sarı-kırmızılılar kalesinde sadece 2 gol gördü.

Milli aranın ardından Trabzonspor mücadelesi ile başlayacak ve şampiyonluk yarışı için birbirinden kritik 8 maça çıkacak Galatasaray'da 11’de şekillendi. Milli takımdan erken dönen Selçuk İnan ve Serdar Aziz, Trabzonspor maçında sahada olacak. Teknik direktör Fatih Terim'in sağ bekteki son kararı ise riske etmek istemediği Martin Linnes’in yerine Mariano.

Rıza Çalımbay'ın  pek çok eksiği var

Galatasaray maçı öncesinde Okay Yokuşlu’nun dışında Mustafa Akbaş ve Kamil Ahmet’ten de iyi haber geldi. Üç oyuncunun da maç kadrosunda olması bekleniyor. Trabzonspor’da cezalı Onazi, sakatlıkları süren Castillo, Bero, Durica ve Esteban ise Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek.