Stipe Biuk, Trabzonspor ve Galatasaray'a önerildi
Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre; 18 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun, menajerler tarafından Trabzonspor ve Galatasaray'a önerildiği belirtildi.

Trabzonspor takibe aldı
Bordo-mavili takımın scout ekibinin de genç oyuncunun birkaç maçını izlediği ve sezon sonuna kadar ise takip edeceği öğrenildi. 

Mindaugas Nikolicius: "Akademimizin en iyi oyuncusu"
Kulübün Sportif Direktörü Mindaugas Nikolicius, oyuncu hakkında "Akdemimizin en yetenekli oyuncularından biriyle uzun vadeli bir sözleşme imzaladığımız için son derece mutluyuz. Şu an bulunduğu pozisyon itibarıyla akademimimizin en iyi oyuncusu" dedi.

Stipe Biuk: "Sözleşmenin uzatılmasından dolayı çok mutluyum
Hajduk ile profesyonel sözleşme imzalayan Biuk ise, "Sözleşmenin uzatılmasından dolayı çok mutluyum. Kendimi kanıtlamak için bir sebep olacak. Mutluyum çünkü kulüp bana güvendiğini gösterdi. Ben de elimden geleni yapacağım. Bugüne kadar bu yolculukta bana yardımcı olan teknik direktörlerime ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

10 maç 1 gol
18 yaşındaki oyuncu Hırvatistan U17 takımının da formasını giydiği 10 maçta 1 gol kaydetti. 

Sözleşmesi ne zaman sona eriyor?
NK Hajduk Split U19'un da takım kaptanlığını yapan Stipe Biuk'un sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 

Peki Stipe Biuk kimdir?
26 Aralık 2002 Hırvatistan Split doğumlu olan Stipe Biuk, futbola NK Solin altyapı takımında başladı. 2011 yılında ise Hırvatistan'ın önemli takımlarından Hajduk'un altyapısına transfer oldu ve sırasıyla U17 ve 19 takımlarının formasını giydi. Şu anda NK Hajduk Split U19'da oynamaya devam eden sağ kanat oyuncusu, bu sezon 1 maçta forma giydi ve 13 dakika sahada kaldı. (Ajansspor)

Editör: TE Bilişim