Karadenizin Sesi Gazetesi'nin başarılı spor muhabiri İsmail Düzgün’e konuşan Turgut Doğan Şahin, sorulara kısa ve net cevaplar verdi...

-İmzayı attın, hayırlı olsun. Sıcağı sıcağına duygularını alabilir miyiz?

Trabzonspor gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Trabzonspor, hedefi olan bir kulüp. Bu yüzden burayı seçtim. Benim de hedeflerim var. İnşallah, yeni sezonu çok iyi bir yerde bitiririz.

-Galatasaray ve başka takımlar da seni istiyordu. Neden Trabzonspor’u seçtin?

Galatasaray’da bir karışıklık var. Hoca ile yollar ayrıldı. Yeni hoca gelecek. Galatasaray’ın bazı sıkıntıları var. O arada Trabzonspor beni ısrarla istiyordu. Hoca ve Başkan'ın beni ısrarla istemesi çok hoşuma gitti, o yüzden de buraya geldim.

-Buraya gelmeden önce hiç kimseyle fikir alış verişinde bulundun mu?

Yok bulunmadım. Sonuçta Trabzonspor gibi büyük bir kulübe geldim. Sadece başkanın ve hocanın beni istemesi yetti. Kimseyi arayıp Trabzonspor’u sormadım, gelip gelmemem konusunda da kimsenin düşüncesini almadım.

-Trabzonspor taraftarının ne kadar ateşli olduğunu biliyorsundur. Onlara yeni sezon için bir mesajın var mı?

Trabzonspor taraftarı, muhteşem bir taraftar. O muhteşem taraftarın huzurunda futbol oynayacağım için çok heyecanlıyım, bir o kadar da sabırsızlanıyorum. Karşılarında güzel ve etkili bir futbol ortaya koyarak, onlara kendimi sevdirmek istiyorum.
Editör: TE Bilişim