Trabzonspor, milli arada dünü çift idmanla geçirdi. Sabah antrenmanında bordo-mavili takım salonda kuvvet çalışması gerçekleştirdiler. Oyuncuların hırsı teknik direktör Ünal Karaman'ı bir hayli memnun etti. Fırtına, milli aranın ardından lige Gaziantepspor karşılaşmasıyla geri dönecek.

STURRIDGE HİÇ BOŞ DURMADI
Takıma geç katıldığı için erken form tutamayan Daniel Sturridge izinli olduğu dönemde İngiltere'ye gitmişti. Tecrübeli futbolcu, yurt dışında olduğu bölümde de çalışmalarını tam gaz sürdürdü. Tam bir profesyonel olan 29 yaşındaki oyuncu, Çaykur Rize maçında Sörloth'a kritik bir asist yapmıştı.

EN SKORERİ SORLOTH OLDU
Fırtına'da 13 maçlık periyotta 12 oyuncu gol ve asist ile takıma katkı sağladı. Alexandör Sörloth 6 gol, 2 asist ile başı çekiyor. Caleb Ekuban 5 gol ile onu izliyor. Jose Sosa da 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Anthony Nwakaeme vites artırıp 2 gol, 2 asiste ulaştı.

MAJID HOSSEINI 1000'E YAKLAŞTI
Trabzonspor'da 14 futbolcu 1000 dakikanın altında süre buldu. Stoper Majid Hosseini 963 dakika süre aldı. Hüseyin Türkmen, Obi Mikel, Caleb Ekuban, A. Ömür, Gaston Campi, Donis Avdijaj, Doğan Erdoğan, İvanildo Fernandes, Daniel Sturridge, K. Ahmet Çörekçi, Yusuf Sarı, Koray Kılınç ve Fıratcan Üzüm 1000 dakikanın altında kalan isimler oldu.

KANIMIZDA VAR
Trabzonspor sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi sürdürüyor. Teknik direktör Ünal Karaman; Novak, İvanildo, Erce, Kamil Ahmet ve Avdijaj ile birlikte 15 Temmuz Hürriyet ve Şehitler Parkı'nda kurulan Kızılay Kan Merkezi'ne geldiler. "Kurtarmak bizim kanımızda var" projesine destek verdiler.

.

Editör: TE Bilişim