Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, futbolcu izleme ve araştırma koordinatörlüğü için teknik direktör Giray Bulak ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

 

Trabzonspor’da teknik heyete katılımlar sürüyor. Ünal Karaman’ın takımdan ayrılmasından sonra teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcılığına getirilen Özcan Bizati'nin ardından bu kez teknik direktör Giray Bulak, futbolcu izleme, araştırma, alma ve satma koordinatörlüğü’nün başına getirildi.

 

Teknik olarak Şenol Güneş’e bağlı olacak olan Bulak, mali olarak da yönetim kuruluna bağlı olacak.

 

Camianın yakından tanıdığı bir isim olan Bulak 2000-2002 yılları arasında Trabzonspor’da teknik direktörlük görevinde bulundu.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Giray Bulak ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, “Trabzonspor için çok önemli bir isim ve katılım. Son dönemlerin en önemli adımlarından birini attığımızı düşünüyorum.

 

Çünkü uzun süredir bu konumda bir görevliye ihtiyaç vardı. Sayın Bulak, hem iç hem de dış transferde rol oynayacak. Oyuncu araştıracak, teknik heyet ve bizimle fikir alış-verişi yapacak.

 

Ayrıca özellikle iç transferde ilk görüşmeleri kendisi gerçekleştirecek. Biz böyle bir görev tanımını zaten düşünüyorduk.

 

Giray Bulak ismi de Şenol hocadan geldi ve biz de onayladık” dedi.