Tecrübeli teknik direktör Giray Bulak, koronavirüs salgını sebebiyle yaşanan süreçte liglerin tescil edilmesi gerektiğini söyledi.

Bulak, "Ligler bu şekilde tescil edilirse Trabzonspor şampiyon olacak. Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim ama çok sevdiğim Rizespor da küme düşecek. Rize de benim ikinci memleketimdir." dedi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Giray Bulak, "Çok güzel bir söz var. "Kul plan yaparken, kader gülermiş." İnsanlık bu kadar sıkıntıdayken bugün yarının planını bile zor yapılır. Koronavirüs salgınının en az bir buçuk iki ay daha  devam edeceğini düşünüyorum. Futbolcuların bu süreç sonrasında tekrardan lige adapte olması hem psikolojik açıdan, hem de fiziksel açıdan oldukça zor." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Ligler tescil edilsin'
"Çeşitli önermeler var. Küme düşme kaldırılsın demek haksızlık olur. Küme düşme kaldırılsın tamam da alt ligden gelen takımlar şampiyon ilan edilmeyecek mi? 1. Lig'de gelir 12 milyon TL, Süper Lig'de ise 80 milyon TL. Liglerin bu şekilde tescil edilmesi lazım. Ligler bu şekilde tescil edilirse Trabzonspor şampiyon olacak. Trabzonspor'un şampiyon olmasını isterim, Trabzon şampiyon olsun ama çok sevdiğim Rizespor da küme düşecek. Rize de benim ikinci memleketimdir. Liglerin tescil edilmesi itiraz yaratacaktır ama play-off'tan ve küme düşme kaldırılsın fikrinden daha iyi bir düşünce."