Muş'lu Oğuz Akman Ekim'de doğan çocuğuna Gökdeniz Yattara ismini verince kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.Trabzonspor'un iki efsane futbolcusu Gökdeniz Karadeniz ve Yattara'nın isimlerini oğluna veren Oğuz Akman ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Kendinizden biraz bahseder misiniz?

Öncelikle bana ulaştığınız için teşekkür ederim.Ben Oğuz Akman.29 yaşındayım Muş'un Hasköy ilçesinde doğdum.Evliyim ve yeni dünyaya gelen bir oğlum var.Fabrikada çalışıyorum.

Trabzonspor senin için ne ifade ediyor?

Trabzonspor benim için tarif edilemeyecek kadar özel ve farklıdır.Trabzonspor sevgisi hiçbir şeye benzemez.Trabzonspor insanı kendine öyle bir bağlıyor ki sen farkında olmadan bu renklere aşık oluyorsun.Trabzonsporlu olmak herkese nasip olmaz.Herkes Trabzonsporlu olabilir ama Trabzonsporlu doğmak bambaşka bir duygudur.

Gökdeniz Yattara ismini neden tercih ettiniz?

Benim gençliğimde bu iki futbolcu Trabzonspor formasıyla fırtınalar estiriyordu.Gökdeniz ve Yattara'nın gençliğime bıraktığı iz nedeniyle bu ismi tercih ettim.

Gökdeniz Yattara ismi kararınızı ailenizle nasıl paylaştınız?

Bu ismi ailem ile ilk paylaştığımda doğal olarak biraz itiraz ettiler ama sonrasında kabullendiler.

Nüfus Müdürlüğüne gittiğinizde neler yaşadınız?

Nüfus müdürlüğüne gittiğimde aslında pek olay olmadı.Sadece görevli memur sorun çıkardı.Görevli memur ile aramda biraz ağız münakaşası oldu.Polis geldi ve olayı tatlıya bağladık.

Çocuğunuz ilerde size neden bu ismi tercih ettiğinizi sorarsa ona hangi cevabı vereceksiniz?

Çocuğumun ilerde bu kararı sorgulayacağını düşünmüyorum çünkü onunda benim gibi bu renklere aşık olacağına inanıyorum.Aslında soruya ''Bu dünyada her şey yalan senin sevgin gerçek olan sonsuza dek hep sürecek oğlum da seni sevecek'' bestesiyle cevap vermek istiyorum.

Trabzonspor taraftarına neler söylemek istersin?

Trabzonspor taraftarına söylemek istediğim tek şey bu takımı asla yalnız bırakmayalım.Ben Gurbetçi Gençler üyesiyim herkes bilsin ki biz bu takımı ne olursa olsun asla yalnız bırakmayacağız.Trabzonspor nereye giderse Gurbetçi Gençler her zaman orada olacak.

www.haberts.com - ÖZEL HABER