Trabzonspor’da gelecek yılın transfer planlaması bütün hızıyla sürerken, Trabzonsporlu taraftarların merakla beklediği Uğurcan Çakır konusunda sokağın nabzını İhlas Haber Ajansı’nın başarılı muhabiri Gökmen Şahin tuttu.

Uzun yıllardır Trabzonspor’u yakından takip eden tecrübeli gazeteci sosyal medya hesabı üzerinden Uğurcan Çakır ile alakalı olarak paylaşımda bulunurken,” Sokaklar Uğurcan Çakır'ın satışını kabullenmiş. Trabzonsporlular, artık bu transferden kulübün ne kadar gelir elde edeceğini merak ediyor. Çünkü , herkes Trabzonspor'un her yıl kendi bünyesinden yetiştirdiği bir oyuncuyu daha sağlıklı yaşaması için vermek zorunda olduğunu biliyor” ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu taraftarların büyük ilgisini gören paylaşımda bir taraftarın,”Sayın Şahin, kulübün oyuncu satarak mı borcunu azaltacağını düşünüyorsunuz?” sorusuna da cevap veren tecrübeli gazeteci,”Bunu sadece bir borç azaltma olarak bakmamalıyız. Üreterek yarışan, ürettiklerini pazarlayan bir Trabzonspor her zaman daha güçlü olur.” Yorumunda bulundu.
 

Editör: TE Bilişim