Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Ebrar, Novak ve Onazi katılmadı. İdmanda koşunun ardından pas çalışması ve atak sonlandırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Son bölümde ise yarı sahada çift kale maç oynadı. Bu çalışma sırasında oyuncuların neşeli oldukları görülürken, attıkları gollerin ardından da gol sevinci yaşamaları dikkat çekti.

DRONE'U HEDEF ALDILAR
Neşeli geçen idmanın son bölümünde futbolcular antrenmanı havadan takip eden drone'u hedef aldılar. Özellikle Nwakaeme'nin havada bulunan drone'a gönderdiği toplar isabet etmedi. Trabzonspor, bugün Antalyaspor hazırlıklarına devam edecek.

Koray yarıda bıraktı
Çift kale maç öncesi atak sonuçlandırmaya yönelik yapılan antrenmanın ardından sakatlanan genç forvet oyuncusu Koray Kılınç, çalışmaları tamamlayamadı.

AMIRI IÇIN KUTLAMA
Fırtına'da dün idman sonrası 31 yaşına giren Amiri için doğum günü pastası kesildi. Kendisi için düzenlenen doğum günü kutlaması nedeniyle büyük mutluluk yaşayan İranlı kanat oyuncunu arkadaşları ve teknik heyet tebrik etti..