Bordo mavilierin 2-1 mağlup ayrıldığın maçın ardından Göztepe teknik direktör Bayram Bektaş açıklamalarda bulundu.

Bektaş şu açıklamara yer verdi:

''Zor bir maç bekliyorduk. ilk yarı oynamamız gerektiği gibi oynadık. Rakibin baskı anında dikine geçişleri iyi yaptık. 2 gol bulduk. 2. yarı iki golün arkasına sığındık. Trabzonspor iyi bastırdı tebrik ediyorum. Kazandığımız toplarda dikine geçişleri boşuna harcadık. Basit toplar kaybettik. Çıkarken kaybettiğimiz toplar bizi zorladı. Attığımız iki golün meyesini yedik. Karambol toplarına önlem alamadık. 2. yarıdaki oyundan hiç memnun değilim’'

BEKTAŞ: YÜREĞİM AĞZIMA GELDİ

Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, maçın ardından yaptığı açıklamada geçtiğimiz hafta aldıkları galibiyetin ardından Trabzonspor karşısında aldıkları galibiyetin daha da anlam kazandığını söyledi. Bektaş, maçın ilk yarısında istedikleri her şeyi sahaya yansıttıklarını belirterek, “İlk yarıda oyuncularımdan istediğim her şeyi yaptılar. Trabzonspor evinde baskılı ve coşkulu oynayan bir takımdı. Buna rağmen istediklerimizi yaptık. İkinci yarı ise oyuncularımı uyarmama rağmen geri çekildiler. Futbolcu psikolojisinde bu var. Üst üste alınan altı puan bizim için çok önemliydi. Yasin Öztekin de maçı koparan adam oldu. Her geçen hafta performans olarak üzerine koyuyor” dedi. 

Bektaş, Trabzonspor’un VAR ile verilmeyen son dakika golüyle ilgili olarak, “Yüreğim ağzıma geldi ama VAR’ın sonuna kadar arkasındayız. Gol verilmeyince biz sevindik, Trabzon üzüldü bu futbolda var” dedi.