Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Bordo Mavililerin gidişatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

BAŞKANLA GÖRÜŞÜYORUZ, EMEKLERİNE YAZIK DEDİM...

Trabzonspor’u yakından takip ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu “Trabzonspor iyi gidiyor. Fenerbahçe maçından sonra başkana da mesaj attım, sürekli görüşüyoruz. Emeklerinize yazık dedim. Yalandan yere 6 maç gitti. Özellikle Ankaragücü, Kasımpaşa ve Fenerbahçe maçı şampiyonluğa adım atılacak maçlardı. Hakemlerin yaptıkları da var bu maçları alsaydık 59 puanla şampiyonluğun en büyük adayıydık. Böyle bir şey yok.”  

UMARIM ŞIMARMAZLAR

Takım için disiplinin sağlanması gerektiğini ifade eden Hacıosmanoğlu “Genç çocuklarımız bu sene iyi bir uyum yakaladı. Seneye umarım şımarmazlar çünkü iyi bir iş başarıyorlar. “ ifaedelerini kullandı.

YUSUF VE ABDÜLKADİR ŞAMPİYONLUK YAŞAMALI

Abdülkadir ve Yusuf’un satılması ile ilgili görüşlerini aktaran eski başkan Hacıosmanoğlu “Başkanın dediği gibi kulübün menfaatlerini sağlayacaksa oyuncular satılır. Bana göre şampiyonluk yaşayıp öyle Avrupa arenasına gitmeliler. İyi paralar verilirse satılır ancak harman yapılan çarkları bozmadan satmak daha doğru geliyor” dedi.

VOLKAN'A GEREKEN CEVAPLAR VERİLMİŞTİR

Volkan Demirel’in Trabzonspor maçının ardından sarf ettiği sözleri değerleniren Hacıosmanoğlu “Bana cevap vermek düşmez gerekli cevaplar verildi özellikle Ahmet Çakar güzel cevap verdi. “ ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı: Hasan Tuncel