Trabzonspor başkanı Hacıosmanoğlu Trabzonspor dergisindeki yazısında önemli konulara değindi. 

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, camia olarak haklı ve kararlı beklentilerin karşılığını almak için harekete geçtiklerini belirterek, Trabzonspor'dan almak değil, Trabzonspor vermek için çalışma, fikri her zaman ön planda olduğunu söyledi.


Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili kulübün dergisinde yer alan yazısında, Trabzonspor sevdasının büyüklüğü ile bir ayı daha geride bıraktıklarını belirterek, "Çığ gibi büyüyen Avrupa ve Türkiye sınırları içinde tüm kategorilerde yoluna emin adımlarla devam eden büyük camiamız, haklı ve kararlı beklentilerimizin karşılığını almak için harekete geçti. Bu hareketin devamlılığı konusundaki ısrarımız ortada" ifadesini kullandı.


Görevde olduğumuz yaklaşık 6 ay boyunca yönetim olarak zorlu ve çetin bir yarışın içinde tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Hacıosmanoğlu, "Bu mücadelede yolumuza taş koymak isteyenlerde oldu. Seçim ve görev süresine ilişkin maddenin değişikliğinin oylandığı kongre sonrası, bazı kesimlerde başlayan rahatsızlık, bildiğimiz yoldan sapmamıza neden olmayacak. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana felsefemiz olarak belirlediğimiz Trabzonspor'dan almak değil, Trabzonspor'a vermek için çalışmak" fikri camiamızdan aldığı güçle, vizyon ve misyonumuz konusundaki haklılığımızı da ortaya koyuyor. Aklı selim genel kurul üyelerinin ve Trabzonspor sevdalılarının desteğini arkamıza alarak doğru bildiğimiz yoldan sapmayacağız" şeklinde konuştu.


"Genel Kurul kararının mahkemeye taşınması sonrası, yönetim kurulu olarak hukuki sürecin tamamlanmasını bekleme kararı aldık" diyen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Hukukçularımız bu konu üzerinde hassasiyetle çalışıyor. Tek sevdamızın Trabzonspor olduğu unutulmasın, koltuğa hizmet için oturduk, kalkmak için değil" ifadesini kullandı.