Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı bir görüşmeyi anlattı. Hacıosmaoğlu, TFF Başkanı ve yönetime, "2011'de şike yok diyen namussuzun dik alasıdır" dediğini ve onların da şaibe olduğunu kabul ettiğini söyledi.

İşte o sözler...

"Kamuoyunun iyi bildiği bir şey bu. Trabzonspor'u Sivasspor'a para verip de bunları yen demesiyle, Fenerbahçe'nin Ofspor'a gelip Trabzonspor'u yen demesiyle eşdeğerdir. Her bakımdan bir mantığı yoktur bunun."

"Siz bir futbol ailesisiniz. 18 takım var oluşuyor lig ve TFF sizi idare ediyor. Bizim muhatabımız onlar. Bizim Fenerbahçe'ye şampiyonluğumuzu çaldını, geri verin deme gibi bir lüksümüz yok. Bu olayı kapatmanın Türk futboluna faydası yok. TFF başkanı ve yönetimine "2011'de şike yok diyen namussuzun dik alasıdır" diye söyledim yüzüme bakan yok. Bana şike yok diyorsan ben bu çayı içmiyorum, kalkıyorum diyorum TFF başkanına."

"Kendileri de biliyor şikenin olduğunu. Federasyon kendisi de diyor şaibe var diyor. Gereğini yap diyoruz. Kaldırmazsa ne olacak, UEFA'ya müracaatımızı yaptık. Futbol federasyonu sizin aldığınız kararları tanımıyor dedik. FIFA'ya da aynı şekilde müracaat ettik. Kamuoyu kimse bize karışmaz diye düşünüyor. Bize ceza verecekler."