İbrahim Hacıosmanoğlu, genel kurulda ibra oylamas öncesi aldığı ikinci söz hakkında Av. Sibel Suiçmez’in mahkemenin aldığı genel kurul kararını kast ederek, “Bu yönetim meşru değil” Sibel Suiçmez avukat kendisini. Seçimi hakkıyla kazandığımızı söylüyor. Genel Kurul idaresinden bahsediyor. Genel Kuruldan çıkmış bir mahkeme kararı ile nasıl bir daha seçime gider.  Hem hakkıyla kazandığımızı söylüyor hem de mahkeme kararını işaret ediyor.  O zaman çelişki var. Hukukun üstünlüğünden bahsediyor. Kesinleşmiş bir durum yok. Ancak Yargıtay, hukukun son merciidir. Orası da karar verirse biz gereğini yaparız Bize niye seçim yapmıyorsunuz. Diye eleştirmeyin evet bugün seçim yaparız. Ama Trabzonspor'un zararına olur. 5 sene bir yönetime sabrettiniz. Bize de biraz sabredin. Bizim yüzümüz bu koltukta oturmaya tutmadığı zaman bu koltukta oturmayız” dedi.

Trabzonspor’da değişim döneminde olduklarını ifade eden Hacıosmanoğlu, “Kolay değil. Ben seçim sürecinde de söyledim. Trabzonspor’un artık değişime yeniden yapılanmaya ihtiyacı var. Her kim diyorsa ki ben transfer yapıp Trabzonspor’u şampiyon yapacağım diye sizleri kandırıyor diye ifade ettim. Trabzonspor’u değişime ve yeniden yapılanmaya ihtiyacı var. Biz değişim aşamasındayız yapılanmaya geçmedik. Bizden önceki yönetimlere gösterilen sabrın kısa süreliğine de olsa bize gösterilmesini istirham ediyorum. Beceremezsek, “Beceremiyoruz” deyip sizler gibi Trabzonspor sevdalıyız gideriz. Başaramayacağımız işi başaracağız iddiasıyla gelmeyiz” dedi. 

Genel Kurulda kendisinin Fatih Sultan Mehmet Han’a benzetilmesine de değinen Hacıosmanoğlu, “Fatih Sultan Mehmet Han’a bizi benzettiler. Onlar cihan padişahı. Biz zerresi olabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim