2016 yılında oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçında bordo mavili ekibe adeta katliam yaparak şampiyonluk yarışının dışına iten ve Salih Dursun tarafından kırmızı kart gösterilmesiyle de hafızalara kazınan Deniz Ateş Bitnel, geçtiğimiz günlerde hakemliği bıraktığını açıklamıştı.

Olaydan uzun bir zaman sonra Futbol Arena'da yapılan bir canlı yayına katılan Bitnel o günleri anlattı ve Trabzonspor’da oynarken kendisine kart gösteren Salih Dursun’u kastederek hakkını helal etmediğini söyledi.

Galatasaray – Trabzonspor maçı için üzdüğü kim varsa özür dilediğini belirten Bitnel “Maç için üzdüğüm kim varsa herkesten özür diliyorum, hakkını helal etsinler. Benim yaşadığım süreçle ilgili de çok zor durumda kaldım ama hakkımı helal etmeyeceğim birkaç kişi var, onlara hakkımı helal etmiyorum. Yalandan ekrana çıkıp da özür dilemekle bu işler olmuyor. O kişilerin bana ulaşıp benden helallik alması gerekiyor. Hakkım helal değildir. Benim bu duruma gelmeme sebep, tamam benim hatalarım vardır ama bu işin kırılma noktasına sahip kişilere hakkım helal değildir. Antalyaspor’a transfer olurken (isim vermeden Salih Dursun’u kastederek) bir ekranda özür dilerim diye bir açıklama yapmış ama öyle ekrana çıkarak şov yapmakla olmuyor o işler. “ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim