Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ve yeni transfer Carl Medjani, Rostov karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Bordo mavili ekibin teknik direktörü transferle ilgili açıklamalarda bulunurken, "Transferler henüz bitmedi. 2 oyuncunun daha gelmesini bekliyorum. Transferleri geç başlattık ve hızlı hallettik. Trabzonspor'un iyi sezon geçirmesi için yeterli mi olacaki göreceğiz. Daha önce söylediğim gibi iyi bir takım için 3 ay yoğun çalışmamız gerekecek. Sezonun başlangıcı bizim için zor olabilir. Rostov bizden önce lige başladı, daha önce hazırlık maçları yaptı. Daha hazır çıkacaklar maça" dedi.

Kevin Constant'ın hastalığı nedeniyle forma giymeyeceğini belirten Halilhodzic, "Constant o ynayamayacak, çünkü hasta ve Trabzon'da kaldı kendisi. Son antrenmanda sakatlanan Bosingwa da oynayamayacak. Bosingwa'nın burada olmasını isterdim ama, o koridoru kapatabilecek yeterince iyi oyuncularımız var" ifadelerini kullandı.

Rakip Rostov karşısında hücuma yönelik bir futbol oynayacaklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Rostov takımının herhangi bir müsabakada her dakika tehlikeli olabilecek ve skoru değiştirebilecek bir takım olduğunu söyleyebilirim. Rostov'un bütün maçlarını izledim. Bu takımın maçın içerisinde herhangi bir anda çok tehlikeli olabileceğini ve hücuma yönelik bir futbol oynadığını söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

Yeni transfer Medjani ise, "Tam anlamıyla hazır değiliz. Eleme turunu geçersek bizim için çok güzel bir motivasyon olur. Bu turu geçersek, karşımıza farklı müsabakalar çıkacak. Takımımızı ortalama bir ritme oturtturma adına bu maçlar önemli. Zor maçımız olacak, bunu bile bile geldik. Bu maçı güzel bir şekilde tamamlayacağız" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim