Hem kendisinin hem de oyuncularının ortak hedefinin başarıyı yakalamak olduğunu söyleyen Halilhodzic, “Ancak bu başarıyı sadece ben değil hep birlikte yakalayacağız. Ben tek başıma bir şey yapamam. Sizin gayretinizle başarılara imza atacağız” dedi

Trabzonspor’da Vahid Halilhodzic, daha ilk idmanlarda otoritesi ile oyuncularının gözünü korkuturken, Boşnak teknik adam takım olgusuna büyük önem veriyor. Oyuncularıyla yaptığı toplantıda Trabzonspor’a büyük başarılar kazanmak için geldiğinin altını çizen Halilhodzic, “Dünya Kupası sonrası birçok takımın 2-3 kat daha fazla para teklifini reddederek Trabzonspor’a geldim. Buraya gelmemdeki amaç büyük başarılara imza atmak hem de daha önceden verilmiş bir sözüm vardı” dediği ifade edildi.

Öğrencilerinden de gereken fedakarlığı ve gayreti göstermelerini isteyen Halilhodzic’in oyuncuları ile yaptığı toplantıda, “Hepimizin hedefi başarıyı yakalamak. Ancak bu başarıyı sadece ben değil hep birlikte yakalayacağız. Ben tek başıma bir şey yapamam. Sizin gayretinizle başarılara imza atacağız. Başkanımızın bizden beklediği hedefler büyük. Ama bu hedeflere ulaşmak için hepimiz elimizden geleni yapacağız ve birlikte başaracağız” diye konuştu.

Halilhdozic’in ayrıca oyuncularından kesinlikle antrenman ve kendi özel hayatlarında para konusunu gündeme dahi getirmemelerini isterken “Başkan paralarınızın zamanında ödenmesi için söz verdi. Ama bazen gecikmeler olabilir. Bu durumda da kimse para konusu yapmayacak. Burada benimle devam edecek olanlar parayı değil sadece sahada futbolu ve Trabzonspor’a ne verebilirimi düşünecek. Tabi ki herkes hak ettiğini da alacaktır” dedi.

Halilhodzic kriterleri;

İdmanda konuşmak yasak!

Antrenmanda aranızda konuşma ve tartışma olmayacak.

Bizim söylediklerimizden başka bir şey yapmayacaksınız.

Antrenman sahasından çıktıktan sonra serbestsiniz

İdmanlarda maç performansınızı ortaya koymanızı istiyorum
Editör: TE Bilişim