Radyospor'un konuğu olan Hami Mandıralı gündemi değerlendirdi.

Ünal Karaman'ın sözleşmesinin uzatılması konusu

Ünal Karaman ile yola devam edilme kararını doğru bulduğunu belirten Hami Mandıralı açıklamalarında ''Trabzonspor ligi 4.sırada bitirdi. İstikrar çok önemli. Ünal Karaman da ligin en başarılı teknik adamlarından biridir. Dolayısıyla sözleşmesinin devam etmesi doğru bir karar. Böyle bir karar alınması son derece önemliydi. Kadro bozulmadan yapılacak takviyeler son derece kritiktir.'' ifadelerine yer verdi.

"Trabzonspor, fayda sağlayacak 3-4 transfer yapmalı"

Trabzonspor'un genç oyuncularla zirveye oynayacağını belirten Hami Mandıralı açıklamalarında ''Genç oyuncular Trabzonspor’a geçen sezon iyi katkı sağladı. Ama daha yol almaları gerekiyor. Trabzonspor iyi takviyeler yaparak Süper Lig’de gelecek sezon zirveye oynayacaktır. 3-4 oyuncu takıma kazandırılmalı. Altını çiziyorum. İmkan dahilinde iyi transfer yapılırsa Trabzonspor zirveye oynayabilir.'' ifadelerine yer verdi.

Hami Mandıralı'dan yabancı sınırı görüşü

Gençlerin önünün kesilmemesi gerektiğini belirten Hami Mandıralı açıklamalarında ''Ülkemize iyi yabancı oyuncular gelsin isterim. Bizim oyuncularımız onlardan bir şeyler öğrenebilsin. Bunların örnekleri var. Şota, Hagi, Alex gibi isimler örnektir. Böyle oyuncular varsa alalım. Ama bizim oyuncularımızın altında kalabilecek oyuncuları alıp gençlerimizin önünü kesmeyelim. Benim görüşüm böyle.'' ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim