Kırılma Anı adlı programda birçok açıklamalarda bulunan Mandıralı, hayatının kırılma anı ile ilgili Türkiye’ye Schalke’den dönüşü söyledi.

Hami Mandıralı'nın İstanbul takımlarıyla alakalı sorusuna cevap veren Hami Mandıralı,"'Ben en büyüğünde oynadım'' ifadesini kullandı. Mandıralı'nın bu sözleri Trabzonsporlu taraftarlar tarafından sıklıkla paylaşıldı.

DÖNMESEYDİM DAHA FARKLI OLACAKTI
Mandıralı, “Dönmeseydim özel ve ailemin hayatı da farklı olacaktı. Çocuklarım Almanca öğrenecekti. Oraya alışmışken döndük. Trabzonspor sevdiğim takım. Orada daha yapacak işlerim vardı. Buraya gelince daha dönemedik.” dedi.

HERKES YAN YANA MAÇ İZLERDİ
Mandıralı, şöyle devam etti: “Benim olduğum jenerasyonda herkes yan yana maç izlerdi, farklı takım taraftarları. Artık öyle bir durum yok. Bunun tribünlere tekrar dönmemiz gerekiyor. Türk futbolu o zaman düzelecek diye düşünüyorum“

BİZ ŞAMPİYON YAPAMADIK
1995-1996 yılındaki Fenerbahçe maçı ile ilgili konuşan Mandıralı, “O yıl favori bizdik. Rüştü, Rüştü’lüğünü ispatladı o maçta. O dönemin en büyük kalecisiydi. O Fenerbahçe’yi şampiyon yaptı, biz yapamadık” ifadelerini kullandı. 

GOLLERİMİ KENDİ BECERİMLE ATMIŞIMDIR
Mandıralı, “Ben her türlü golümü atmış bir adamım. Hepsinin kendi becerimle atmışımdır. Başkaları gibi bana servis yapılmamıştır. Plastik barajlar Avrupa’dan geldi. Benim vuruş oranlarım yükseldi. Takım arkadaşlarım barajda olduğundan açıyordum ama plastik barajlar gelince daha iyi vuruyordum” dedi.