Evet Trabzonspor’un büyük taraftarı bunu hepiniz duymuşsunuzdur. Kulağa hoş göze sempatik geliyorlar formalar, şehri, yemekleri, gençleri...

Ancak ne zaman kafamızı kaldırsak o surlara dayansak hemen yaftalar vurmaya ,algı yapmaya başlıyorlar .Bunun en büyük örneğini geçen sene apaçık gördük.

Evet ,bunlar var peki biz ne yapıyoruz ? Ne yapmalıyız ? Bunları düşünmeli , bunun gibi konularda Trabzonspor taraftarı olarak nerde duruyoruz bunun muhasebesini de kendi içimizde yapmalıyız. Saman alevi gibi olaylara parlamayıp hemen unutmamalıyız . Arkasında durmalı takımımızı savunan kişilere ve değerlere sahip çıkmalıyız. Yeni bir ufka yelken açtık. Yeni temel bir felsefe oluşuyor. Yine heyecanlı günler bizi bekliyor. Trabzon taraftarının içindeki o inancı , heyecanı biliyoruz .

Bir gün geleceğiz. O gün şarkıda dediği gibi “sana kupalar yetmez şampiyonluk bile az” , işte ülkemizle sınırlı kalmayacağız .O zaman başarılarımız ,yetiştirdiğimiz futbolcular ,hep adımızdan söz ettirecekler .”Futbolun Türkiye deki gerçek sahibi geri geldi dedirteceğiz” Büyük Trabzonspor taraftarı.

Bu ilk yazımızla bizde bir serüvene başlıyoruz. Hep dediğim ve savunduğum gibi artık Trabzonspor’dan alma değil, Trabzonspor ‘a bir şeyler verme zamanı.

Gençlerin yönetimde, kulüpte, camiada söz sahibi, söz hakkı olma zamanı.

Projelerini ortaya sunma ve Trabzonspor’a katkı verme zamanı.

Son olarak Abdullah hocamızın dediği gibi “Trabzonspor’un Türk futbolundan alacağı var.” İşte birlik olup onu almanın tam zamanı...