Haydar Yılmaz, Trabzonspor’a karşı şanslarının tuttuğunu ifade ederken, “Trabzonspor’un Avrupa Ligi’nde kaybetmesine bir Türk olarak üzüldüm. Keşke galip gelseydi. Ama futbolda böyle sonuçlar var. Trabzonspor’un kadrosu, gücü, bireysel futbolcuları üst düzey. Sahada iyi motive olan maçı kazanıyor. Avrupa maçı sebebiyle yorgun olacaklar. Eksikleri de var. Trabzonspor maçı için ümitliyim. Trabzonspor’a karşı da şansımız tutuyor. Kazanmak istiyoruz” dedi. 

Gaziantep ve Başakşehir’i ellerinden kaçırdıklarını ifade eden Haydar Yılmaz, “Medipol Başakşehir maçına baskılı başladık. Bayağı pozisyon bulduk ama finali iyi yapamadık. Gol bulamadık. Başakşehir’i elimizden kaçırdık diyebilirim. Aynı şeyleri Gaziantep FK maçı için de söyleyebiliriz. Uzatmada yediğimiz gol bizi üzdü. Bol pozisyon bulduk. O maçta da talihsizlik yaşadık. Hakem hatasından dolayı o maçta gol yedik

Takımın üzerinde hiçbir baskı yok. Tecrübeli bir takımız. İskelet kadromuz belli. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın ama saha içinde bizim önümüze taş koyulursa ancak sıkıntı olur. Takım liderliği, o baskıyı kaldırabilecek bir kapasitede.

Taraftarlarımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Alanyaspor’da taraftarlık duygusu oturmaya başladı. Bizi yalnız bırakmasınlar. Onların desteğine her zaman ihtiyacımız var. Taraftarımız olmadan liderliğin bile tadı çıkmaz. Her zaman desteklerini bekliyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim