Hedefi kalmamış iki takımın mücadelesinde hak yerini buldu denilecek bir skorla, sonucunun kimseleri enterese etmeyeceği bir sonuca imza attı Palut ve Avcı’nın öğrencileri..

Aslında, Serkan’ın biraz şanssız birazda sorumsuzca aldığı ‘ kırmızı kart ‘ a kadar oyun olarak ne yaptığını bilen bir Trabzonspor izliyorduk..

Hem, son hafların iyi futbolunu güzel sonuçlara rücû ettiren Konyaspor karşında, zorda olsa eksik kalmayacak bir Trabzonspor için galibiyet hiçte hayal ötesi olmayabilirdi..

Geçen hafta; Antalyaspor karşısında  öyle ya da böyle üst üste gelen beraberliklere pozitif anlamda bir refleks veren Abdullah Avcı’nın öğrencileri için, zorlu Konya deplasmanından galibiyetle dönmek hem prestij hem de maddi boyut anlamında muhteşem  olacaktı..

Lakin, özellikle son çeyrekte yenilen baskı rakibin bir an farka gidebileceği hissiyatını bile u,yandırdı bizlerde..

Baskı Yemek Trabzonspor’ a Yakışmıyor..

Her ne olursa olsun, mazisi şampiyonluk apoletiyle dolu bir takımın kendi üçüncü bölgesinde gömülü kalması ve adeta rakibin ürettiği pozisyonlar karşısındaki çaresizliği hiç yakışık almıyor..

Umut ediyoruz ki, gelecek sezon rakiplerini oyunun her alanında bunaltacak bir Trabzonspor izleyeceğimizi heyecanla bekliyor olacağız..

 Hedef Neydi ki Akıbet Ne Oldu(?)

Herkesin düşüncesi ve beklentilerine göre değişir tabi ki, bu sezon Trabzonspor tabelada kendisine yakışmayan bir yerde sezonu tamamladı.

Fakat, sezon başı ‘ Şampiyonluk Parolasıyla ‘ yola çıkan Trabzonspor, Mr. Newton ile sekiz haftada sadece ‘altı ‘puan alıp, ligin neredeyse dibine demir attığı günleri düşününce, şu an ki yerinin hedefinden çok uzaklarda kalsa da, bana göre başarılı bir sezon geçirdiğine kanaat getirmek gerektiğine inanıyorum..

Son tahlilde, sezon başı bu kadroya en ufak bir dahli bulunmayan ( ara transfer dönemi hariç ) Abdullah hoca ve ekibinin gelecek sezon için oldukça fevkalade bir Trabzonspor inşa edeceklerine olan inancımız tamdır..

Yeter ki; yönetim, taraftar ve oyuncu üçgeni  ortak bir amaç ve hedefe odaklanabilsin..

Hasan Akbaş

Haberts.com