Celil Hekimoğlu,"Aday çıkmamasının sebebi, başkan ve yönetim kurulu bu işi gayet güzel götürüyor. Her şey güzel. Biz de yönetim kurulunu cani gönülden destekliyoruz. Her platformanda. Her yarış, bir çekişme, bir bölünme getiriyor bize, bu sefer hep bütün olarak kucaklayacak kongre yapmış oluyoruz." dedi.

İKİ YENİ YÖNETİCİYE DESTEK

Hekimoğlu,"Çok güzel dostlarımız yönetime girdi. Tabi çıkanlar da çok kıymetli hizmetler de yapmışlardı ama özellikle çok yakın dostum Yusuf Hayırlıoğlu ve Ahmet Fikret Gökhan kardeşim de yönetime girdi. Özellikle onları tebrik etmek için buraya geldim. Hepsi çok değerli arkadaşlarımız. Bence çok güzel bir yönetim kurulu oldu. Trabzon’u kucaklayacaklardır diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

O SENE BU SENE OLABİLİR!

Celil Hekimoğlu Trabzonspor'un şampiyonluk şansını da yorumlarken şu ifadeleri kullandıİ

"Şuan bütün maçları izliyoruz ve görüyoruz ki ligin en iyi takımlarından bir tanesi Trabzonspor. Çok talihsiz puanlar kaybettik biz. Daha çok maç var. Trabzonspor yeni yakaladığı ruhla devam ederse, bu ligde şampiyon olabilir. Hiç zor değil. Bence Trabzonspor bu yıl şampiyon olmadı. Belki de bu sene o sene… Olabilir diye düşünüyorum. Fenerbahçe maçında muhteşem bir karnaval vardı. Seyircinin diriliği çok güzeldi. Biz de öyleydik. Bence Trabzonspor’un bu sene şampiyon olma ihtimali çok yüksek. Hep beraber el ele verip bu takımı bu sene şampiyon yapalım."

Editör: TE Bilişim