Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın ayrılmasıyla teknik direktörlük koltuğuna getirilen Hüseyin Çimşir camiaya birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Açıklamalarda bulunan genç teknik adam "Takımın potansiyeli olarak herkesin beklentisi var, hepimizin beklentisi var.  Bende taraftar olsam  kafamda acabalar olabilir. Yapabilecek mi becerebilecek mi. Doğal şeyler, ama ön yargı kötüdür yapamaz edemez kötüdür. Yapamaz edemez demek doğru değildir.  Benim potansiyelimi bilmiyorlar. Antrenörlük potansiyelimi bilmedikleri zaman bilipte yapamaz edemez demek bence ön yargı Ön yargıyı kırmak kolay bir iş değildir bnun için başarılı olmak gerekiyor.

Taraftara söyleceğim söz kimseye taraf olmasınlar taraf olunacak yer Trabzonspor’dur. Bu camianın etrafında birleşsinler. Bu oyuncu da olur antrenör de olur. Sevebilirsiniz sevmeyebilirsiniz bu kulübün ben teknik teknik direktörüysem oyuncusu da forma giyiyorsa koşulsuz kayıtsız şartsız destek olmak zorundadır. 

Ondan sonra gidişat ile ilgili alakalı olumsuzluk olacaksa zaten tepkilerini gösterebilirler benim onla sıkıntım yok.  Benim onlardan rica takımın yanında destek olsunlar. takım olsun biz yan yana durursak biz bize yeteriz. " ifadelerini kullandı.