Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'u da mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Bordo-mavili ekibin başarısında önemli payı olan Hüseyin Türkmen artık Fenerbahçe maçını düşündüklerini söyledi. Genç stoper "5'te 5 yaptık. Kötü oynayabilirsiniz ama kötü mücadele edemezsiniz. Biz de terimizin son damlasına kadar mücadele ediyoruz. Bu serimizi devam ettirmek istiyoruz. Bunun için Fenerbahçe'yi de yenmeyi planlıyoruz" dedi.

ÜÇÜNCÜ OLABİLİRİZ
Hüseyin şöyle konuştu: "Fenerbahçe maçının camiamız için ne kadar önemli olduğunun da bilincindeyiz. Taraftarımıza Kadıköy deplasmanında 3 puan hediye etmeyi çok arzuluyoruz. Avrupa kupalarına katılma yönünde çok avantajlıyız. Üçüncü sıraya yükselme hedefimiz de var. Biz kazanarak gitmeye devam etmek istiyoruz. Ardından da üstümüzdeki rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz"

ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Hüseyin Türkmen, Ünye'de yan yoldan önüne çıkan araçla çarpıştı. İki araç da kullanılamaz hale gelirken, Türkmen'in kardeşinin burnunun kırıldığı ve nişanlısının belinin incindiği belirtildi. 6 kişi yaralanırken, Hüseyin'in durumu ise iyi.

Editör: TE Bilişim