Trabzonspor Kulübü Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yargılandığı davayı kaybetti.

Geçtiğimiz yıllarda gazeteci Ahmet Hakan’ın programına katılan İbrahim Hacıosmanoğlu gündemde dair çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

CNN’de düzenlenen programda Hakan’ın “Hükümete kumpas kurdular. Ona inanıyorsunuz da Fenerbahçe’ye kumpas kurulduğuna neden inanmıyorsunuz” sorusunu yöneltmişti.

Soruya cevap veren Hacıosmanoğlu “Onların derdi ülkede hükümeti devirmek kulüple ne işleri var. Ali Koç o zaman kulübün ikinci başkanıydı. Fethullah Gülen’in Koç ile ilişkileri ortadaydı. Fenerbahçe’yi niye ele geçirmeye çalışsın ki, zaten geçirmiş ele” ifadelerini kullanmıştı.

ALİ KOÇ HACİZ GÖNDERDİ

Hacıosmanoğlu’nun bu sözlerini yargıya taşıyan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açtığı davayı kazandı. Kararı Yargıtay’a taşıyan Hacıosamanoğlu’na oradan da kötü haber gelirken 37 bin 852 TL’lik tazminat ödeme kararı verildi. Karar sonucu Hacıosmanoğlu’nun hesaplarına bloke koyuldu. 

HACIOSMANOĞLU "ONLAR BÜYÜK YEMEYE ALIŞMIŞLAR"

Dava ile ilgili 61saat.com’a açıklamalarda bulunan İbrahim Hacıosmanoğlu “Ahmet Hakan’ın programında bulunduğum açıklamalar nedeniyle Ali Koç bana tazminat davası açmıştı. Yargı süreci devam ediyordu. Hacizden almalarını istedim. Onlar da hesaplara bloke koydurdu. Koçlar aç kaldı hacizden para alıyor. Onlar büyük yemeye alışmışlar bizim ki ufak geliyor” dedi.  (61saat - Hasan Tuncel)

Editör: TE Bilişim