Trabzonspor'un bu sezonki başarısı herkesin olduğu gibi rakip kulüplerin başkanlarında takdirini görüyor. Öyle ki bazı gazetecilerin Trabzonspor'un başarısına düşürmeye çalıştığı gölgeye rakip kulüp başkanları cevap vererek sustuyor. Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un ardından iki kulüp başkanından daha Trabzonspor ile ilgili önemli açıklamalar geldi.

Futbol Arena'da görüntülü sohbette konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ve Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Trabzonspor hakkında konuşmaları yüzleri gülümsetti.

Sancak, "Trabzonspor, çok iyi takım kurdu. Bizim ilk maçımızında o kadar pozisyona girdik. Bizim kaleye iki kere geldiler. 2 Gol attılar, yendiler" dedi.

Kıran ise "Kesinlikle bizim maçta da benzer oldu, gerçekten bir takım kötü bile oynadığı maçı kazanıyorsa o zaten şampiyon olmayı hak ediyordur" ifadelerini kullandı.

Sancak, "Trabzonspor bu sezon çok iyi bir kadroya sahip, çok da iyi futbol oynuyorlar kimse de adamların başarısına gölge düşürmeye kalkmasın" sözleriyle Trabzonspor'u takdir ettiğini yineledi.

Trabzonspor, bu hafta Çaykur Rizespor ile 24 Nisan'da ise Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek...