Gaziantep maçında attığı golden çok, doğru yerlerde top alıp, aldığı topları herkesin beklediğin aksine asist ve kilit pas olacak şekilde kullanan Daniel Sturridge kendisine hayran bıraktı.

Tam olarak hazır olmadığı için henüz kapasitesinin yüzde 60'ında oynayabilen İngiliz oyuncunun bazı yönleri dikkat çekiyor. Takımda sürekli kendisinden bahsettiriyor.

Boşuna yıllarca Liverpool'da oynamamış. Sahaya çıkışı bile rakibi tedirgin etmeye yetiyor.

Çok zeki ve akıllı bir oyuncu. Futbolu çok iyi biliyor. Top ayağına yakışıyor. Her an bir şey yapabilir havası veriyor

Alçak gönüllü. "Ben Liverpool'dan geldim. Yıldızım" havasına hiç girmedi. Herkesle anlaşmaya çalışıyor.

Ünal hocanın anlatmak istediklerini dil sorunu olmasına rağmen ilk o çözüyor. Taktik anlamda ne görev verilirse harfiyen uyguluyor.

İNGİLİZLER SÖRLOTH VE STURRIDGE'E AĞLIYOR

Trabzonspor'un iki golcüsü Daniel Sturridge ile Alexander Sörloth, İngilizlerin gündeminde…

Norveçli golcünün takımı Crystal Palace 9 maçta topladığı 14 puanla 6'ncı sırada olmasına rağmen taraftarlar, "keşle Sörloth da olsaydı…" diye sitem ediyor. Sahalarında 2-0 kaybettikleri M.City maçında Norveçli golcünün olması durumunda gol atacağına inan taraftar sayısının oldukça fazla olması dikkat çekiyor.

Sturridge için ağlayanlar ise Newcastle ile Watford taraftarları…

44 milyon euro'luk forvet Joelinton'un tek gol attığı Newcastle'da taraftarlar, "yönetimi Sturridge'i almayarak aptallık yaptı" iddiasında.

Ligin dibinde yer alan Watford'un taraftarları ise Liverpool'un serbest bıraktığı Sturridge'i değil de, Welbeck'i tercih eden yönetimi topa tuttu. Futbolu bilmemekle suçladı. Welbeck, Watford'da henüz gol veya asist katkısı yapamadı.

Editör: TE Bilişim