İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin kongreyi kazanması için büyük çaba gösteren Dr. Mehmet İrfan Coşkun hakkında çıkan haberlerin perde arkasında yaşanan olaylar kulisleri hareketlendirdi.

Kendisine sorulan sorulara cevap vermeyen fakat sosyal medya hesabı üzerinden, " hiçbir şey görüldüğü gibi değil" diyen Dr. Mehmet İrfan Coşkun sessizliğini koruyor.

Trabzon'da bir çok usta gazetecinin görev yaptığı 61saat.com sitesinin kulis köşesinde çıkan yazı durumu çok net özetliyor.

İşte 61saat.com kulisinde yazılan o yazı;

İRFAN COŞKUN VE OSMAN İLYAS SENARYOLARI 
Trabzonspor genel kurulu öncesi sokaklarda belkide en fazla çalışan isimlerin başındaydı Dr. İrfan Coşkun. Bir gün Zorlu Grand Otel önünde elinde liste ile telefon görüşmeleri yaparken bir yandan da yoldan geçen tanıdıklarını yanına çekip kulis atarken rastlamıştık kendisine. Osman İlyas ile ilgili aynı şeyi söyleyemeyiz. Onun çalışmalarına pek tanık olmadık. Fakat İlyas ile yakın münasebeti olan Coşkun'un sırf arkadaşı için gemileri yaktığı, aslında kendiyle ilgili bir problem olmadığı biliniyor. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'da konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Konuya müdahale edip daha işin başında dengelerin alt üst olmasına müsade etmemesi gerektiği düşüncesindeyiz. Kaldı ki bu iki kişinin sürekli istifa etmeye zorlanması, seçim döneminde var gücüyle çalışan özellikle Coşkun'un birileri tarafınan oyuna getirildiği hissini veriyor. Olay seçimden önce planlanmış bir senaryo gibi duruyor. Durmaktan öte konuşuluyorda. Özellikle yedekteki bazı isimlere asıla alınacaklarına dair söz verildiği Coşkun ile İlyas'ın üzerine de bu yüzden gidildiği ifade ediliyor. Trabzonspor markasına yakışmayacak bu gülünç senaryolara Hacıosmanoğlu'nun ve Asbaşkan Ali Kemal Başaran'ın dur demesi bekleniyor. 

Editör: TE Bilişim