Şampiyonluk kupası İstanbul’daki Trabzonsporlu taraftarlar ile Altay maçında buluşacak.

Bordo mavili takımdan yapılan açıklama;

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 37. haftasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağımız Altay maçı biletleri 12 Mayıs, Perşembe günü (yarın) 11:00’de satışa sunuluyor.

15 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağımız karşılaşmanın sonunda, futbolcularımız şampiyonluk kupası ile birlikte tribünleri dolduran taraftarlarımızı selamlayacak.

Altay karşılaşmasının bilet fiyatları şu şekilde belirlenmiştir:

BATI VIP: 4.000 TL
BATI ALT: 1.500 TL
BATI ORTA: 1.500 TL
BATI ÜST: 1.250 TL
DOĞU ALT: 1.000 TL
DOĞU ÜST: 1.000 TL
GÜNEY: 500 TL
KUZEY: 500 TL

Passolig gişeleri, Passo uygulaması ve passo.com.tr’den satışa sunulan elektronik biletler Trabzonspor logolu Passolig kartları ile satın alınabilecektir. Bilet kalması durumunda son gün TFF logolu kartlarla da bilet satışı gerçekleştirilecektir.

Engelli tribününden maçı seyretmek isteyen taraftarlarımız ve refakatçilerinin engelli kart ve Passolig kart bilgilerini fotoğraflı olarak [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

Bilet alacak taraftarlarımızın aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir:

TFF Sağlık Kurulu’nun almış olduğu bu karar neticesinde stadyumlara girişlerde 12 yaş altı kısıtlama kaldırılmış olup 7 yaş ve üzeri tüm taraftarlarımız için Passolig uygulaması geçerli olacaktır.

7 yaş ve altı çocuk taraftarlarımız ebeveynleri ile birlikte stadyumda maç izleyebilecektir.

Bilet transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır.

UEFA’nın güncel uygulamaları göz önünde bulundurularak ve kamu sağlığının korunması amacıyla misafir takım seyirci uygulaması 2021-2022 sezonu boyunca yapılmayacaktır.

Bir taraftar farklı T.C. kimlik numaraları girerek 2 (iki) bilet alma hakkına sahip olacaktır.

E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

Bilet gişeleri hafta içi ve hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasında, maç günü ise karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık olacaktır.