Trabzonspor'da dün istifa eden Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman'ın ardından bordo mavili kulüpten bugün şok eden bir açıklama yayınlandı. İnternet sitesinden yapılan açıklamaya göre Ünal Karaman'ın görevden ayrılmasını Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun istediği iddia edildi.

İşte çok tartışılacak o açıklama:

"Sezon başında Ünal Karaman’ın Futbol Genel Direktörü olarak göreve başlamasının ardından Trabzon’da, Karaman’ın zaman içerisinde Mustafa Akçay’ın yerine teknik direktörlük koltuğuna oturacağı dedikoduları ortaya çıkmıştır. Bu dedikodular hem teknik heyetimize, hem Karaman’a hem de kulübümüze zarar vermeye başlamıştır.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, dün (Cuma) Futbol Genel Direktörümüz Ünal Karaman ile bir görüşme yaparak, kendisine hizmetleri dolayısıyla teşekkür etmiş ve görevden ayrılması gerektiğini bildirmiştir.

Başkanımız ayrıca Karaman’a sportif direktörlük yerine teknik direktörlük yapmasının hem kendisi hem de Türk futbolu adına daha yararlı olacağını belirtmiştir.

Konuyu kamuoyunun bilgisine sunar, Karaman’a bu güne kadar kulübümüze yapmış olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür eder, yaşamında başarılar dileriz."