Geçen sezon bitimine 5 hafta kala ameliyat olan deneyimli kaleci, çalışma temposuyla da başta teknik direktör Ünal Karaman'ın ve teknik heyetin beğenisini kazanmış durumda.

YENİ SEZONU BEKLİYOR
Onur, Şenol Güneş'den sonra takımın kalesini en çok koruyan ikinci isim oldu. Karadeniz ekibiyle özdeşleşen Onur, iple çektiği yeni sezonun başlamasıyla birlikte Fırtına'da 12. dönemini yaşayacak. Şenol Güneş ise kaleyi 15 sene korumuştu.

'MESSİ' ABDÜLKADİR
UEFA'nın yaklaşık iki yıl önce 'Türk Messi' diye tanıttığı, ünlü İngiliz gazetesi Guardian'ın 'en iyi 60 yetenek' arasında gösterdiği Abdülkadir Ömür'ün hareketleri Messi'yi aratmıyor. Genç yeteneğin, Slovenya kampıda Messi gibi çalım atıp top sürmesi renkli görüntüler oluşturuyor.

ESTEBAN BUGÜN GELİYOR
Bordo-mavililerin kayıp kalecisi Esteban, kulüp yetkilileri ile irtibata geçerek bugün Slovenya'daki kampa katılacağını iletti. 11 gün gecikmeli çalışmalara başlayacak Esteban'a yüklü bir para cezasının verilmesi bekleniyor. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "İşleri, hastalığı olduğunu söyledi. Teklif gelmesi halinde onu satacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim