Trabzonspor Kayserispor hazırlıklarına başlamaya hazırlanırken, Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bordo Mavili Kulüp ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Bize Alanya'da ki futbolu oynamayacaklar

Trabzonspor maçını kazanmak istediklerini belirten Karaman, "Farklı oyun anlayışı olan takımların 90 dakikasını izledik. Oradaki maçın analizinin bizim maçla aynı olacağını zannetmiyorum. Trabzon'un bize karşı öyle oynayacağını zannetmiyorum. Burada 2-1 kaybettiğimiz bir maç var. 2-1'in rövanşını almak istiyoruz. Trabzonspor'a saygı gösteriyoruz. Trabzonspor'un Türkiye liginde, şampiyonluktaki en büyük rakibi kendisi. Trabzonspor şampiyonluk yolunda rakip olarak tek kendisini görüp yoluna böyle devam ediyor. Biz de saygı duyuyoruz ama böyle bir takıma karşı da en iyi futbolumuzu oynayıp güzel bir skorla Kayseri'ye dönmek istiyoruz."

Trabzonspor'u yenersek Avrupa hayali kurabiliriz

Karaman, Avrupa kupalarına gitme şanslarının olduğuna işaret ederek, "Bizimle birlikte birçok takımın matematiksel olarak Avrupa'ya gitme şansı var. Önce altlarla ilişkini keseceksin. Biz Trabzon'u yendiğimizde niye bu hayali kurmayalım ki? Çok net kurabiliriz ama önce altlarla ilgimizi tamamen kesmeliyiz. Avrupa'ya en kısa gitme yolumuz kupa. Yeneceksin ve kupayı alıp Avrupa'ya gideceksin. Gerçekleştirdiğimizde müthiş olacak. Öteki yolu da niye gerçekleştirmeyelim. Temkinli olmamız lazım." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim