Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ve Kaptan Jose Sosa, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda oynayacakları AEK maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yarın keyifli bir müsabaka oynanacağını belirten Teknik Direktör Ünal Karaman, “Oynanmamış her müsabaka kendi içerisinde birçok zorluğu taşıyor Bu müsabaka da her ki takım açısından oldukça zor olacak. Biz bu bilinç içerisinde hazırlığımızı yaptık. Rakibimize saygı duyuyoruz. Futbolun doğrularını yapmaya çalışan, oyunun her anında kendi planı ve kendi doğrularından vazgeçmemeye çalışan bir rakibimiz var. Biz de benzer özelliklerdeyiz, dolayısıyla yarın izleyenlerin futbol adına çok güzel bir müsabaka izleyeceğini düşünüyorum. Hazırlığımızın karşılığını almayı bekliyorum” dedi.

Bir basın mensubunun “Müsabakanın favorisi var mı?” şeklindeki sorusuna ise Ünal Karaman, “Rakibimizin teknik direktörünün yapmış olduğu yoruma saygı duyuyorum, bu onun görüşüdür. Ben oynanmamış hiçbir müsabakada favori görmem. Sahaya çıkar ve kendi doğrularınızı yapmaya çalışırsınız. Yapmadığınız anda cezayı keserler, yaptığınız zaman gülerek ayrılırsınız. Geçmiş dönemde hem futbolcu olarak hem de teknik adam olarak bunları tecrübe ettik. Bizler kendi gücümüz doğrultusunda futbolun doğrularımızı yapmaya çalışacağız. Bunun karşılığında da inşallah istediğimiz skoru alırız” diyerek yanıt verdi.

Kaptan Jose Sosa ise, “Hocamızın da dediği gibi gerçekten saygı duyduğumuz ve iyi futbol oynayamaya çalışan bir takımla oynayacağız. Biz iyi hazırlandık, çok sıkı bir çalışma yaptık. Umarım yarın da bunun karşılığını Trabzonspor’u hak ettiği yere getirecek şekilde alırız. “ dedi.

Editör: TE Bilişim