Özdilek, karşılaşma öncesi şu ifadeleri kullandı;

İlk maçın kırılma noktaları var. Konuşulan çok şey var. Belki orada hakemin verecek renkli karar oyunun gitmesi açısından önemliydi. Bugün yine sahada mücadele eden sahada coşkusuyla oynayan takım olacak. Oyuncu derinliğimiz geniş olan takım değiliz. Özelilkle sakat oyuncularımız var. Sakatlıktan gelenler var. Rahatsızlığı, hastalığı olan oyuncularımız var. 2 gün 3 gün sonra önemli müsabaka oynayacağız. O yüzden hem bu akşamı düşündük hem de Pazar’ı düşündük. Bazı oyuncular mevkileri dışında başka mevkilerde görev alacaklar ama sahada enerjisi yüksek, mücadelesi yüksek ve turla atlayabilirsek bu mutluluğu yaşayacağız. 

2 - 0 kolay değil. Türkiye’nin ofansif gücü en iyi takımına karşı oynayacağız. Trabzonspor ile içerde de dışarda da oynarsanız sabırlı olmalısınız. Bugün o sabrı göstermek lazım. Biz oyunun genelinde mücadele ve istekle oynarken yakaladığımız pozisyonları değerlendirmeye çalışacağız. Türkiye liginin çok önemli oyuncularına sahip takımına karşı oynayacağız. Savunmada dikkatli olmalıyız. 

Özel tedbir değil takım olarak bütünlüğü ve enerjiyi sahanın tamamına yansıtmak çok önemli. Rakibin analizini yaparken artı ve eksilerini anlatırken zaman zaman yaşadıkları sıkıntıları aktarmalıyız. Çok etkili ofansif gücü var. Sabırlı olup, yakaladığımız pozisyonları değerlendirirsek oyunun içine girebileceğimizi düşünüyorum”
 

Editör: TE Bilişim