Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, kariyerinin başında formasını giydiği Başakşehir ve o dönemki teknik direktörü Abdullah Avcı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kerem, Abdullah Avcı'ya kızgın olmadığını ama kırgın olduğunu söyledi.

Bu sezon Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa'da adından söz ettiren Kerem Aktürkoğlu, VOLE'ye açıklamalarda bulundu. Genç yıldızın Başakşehir ve teknik direktör Abdullah Avcı'yla ilgili söyledikleri ise büyük dikkat çekti.

Aktükoğlu, "Abdullah Avcı döneminde profesyonel imzayı attım. A takıma çıktım, beklediğim gibi olmadı. Çok büyük bir hiyerarşi, rütbecilik vardı. Sen küçüksün, haddini bileceksin şeklinde yani." ifadelerini kullanırken o dönemlerde futbolu bırakmayı bile düşündüğünü dile getirdi.

"ABDULLAH AVCI'YA KIRGINIM"
Abdullah Avcı'ya da kırgın olduğunu belirten genç yıldız, "Başakşehir'de bu yaşadıklarım, hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor. O insanları utandırmak, benim tek amacımdı. İnşallah 'Senden bir şey olmaz, Süper Lig'i hak etmiyorsun' diyen o insanları utandırmışımdır. Abdullah Avcı'ya hiçbir şekilde kızgın değilim ama kırgınım ve hayal kırıklığı içerisindeyim. Artık önüme bakıyorum. Her şeyi geride bıraktım." dedi.