15 Aralık Genel Kurulu’na doğru sahada ve masada sonunlar yaşayan Trabzonspor’da bütün dinamikler renk vermeden hesaplaşma gününü bekliyor.

KONGREDE İSTİFA OLABİLİR

Trabzonspor’un 15 Aralık genel kuruluna doğru, ilginç bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre genel kurulun yapıldığı salonda Hacıosmanoğlu’nun iki etkin yöneticisi kürsüde konuşma yaparak görevlerinden istifa edeceğini açıklayacak. Yönetim içinde bu tür bir tavır alacakların kim olduğu konusunda ise muhalefet çevresi ser verip sır vermiyor.

İSTANBUL KANADI GELMİYOR

Bu arada Trabzonspor’un İstanbul kanadı olarak bilinen bazı dinamikleri genel kurula katılmayacakları yönünde görüş birliğine verdi. Öte yandan eski yöneticilerden Muhittin Öztürk ile Erdal Atalay, Bordo-Mavili takımın Lazio maçını İtalya’da izleyecek. Öztürk ve Atalay’ın burada yönetimle Pazar günkü genel kurul ile ilgili bir temaslarının olacağı da gelen bilgiler arasında.

TARAFTAR GRUPLARI HAZIR

Genel kurula her yönüyle hazırlıklı cephe ise taraftar grupları. Taraftar gruplarından bazıları şike süreci ve yönetimin siyaset Trabzonspor ilişkilerindeki tavrını eleştirisel olarak gündeme getirecek bazı girişimleri olacak. Bu gruplarda konu ile ilgili olarak detay bir açıklama yapmıyor, genel kurul anında yapacaklarımızı görürsünüz diye mesaj veriyorlar.

İşte merak edilen sorular

1)Başta Özkan Sümer olmak üzere adı kadrolu konuşmacılar diye anılan isimler kongrede konuşacak mı.?

2)Avukat eski yönetici Ali Sürmen, 4 gün sonra yapılacak genel kurulun da yasal olmadığını tutanakla tespit yaptıracak mı?

3)Kongreyi yönetecek divan genel kurulu başkanlığını kim yapacak, yönetimin bir adayı olacak mı?

4)Şike sürecinin son hamleleri tartışmaya açılacak mı?

5)Son genel kurulun başkan adayları bu genel kurula katılacak mı..?