Aydın, “Deve dişi gibi bakanlıklarda oturuyorlar. bulsunlar. Bu borcu kimse ödeyemez. Trabzonspor batarsa, onlar sorumlu olacak” dedi.  

Trabzonspor ile ilgili açıklamalarda bulunan Aydın, “Kulüp şuanda zor durumda. Ben daha önceden öngörüde bulunmuştum. Böyle giderse, kulüp önce UEFA kriterlerine takılır, sonra kayyuma gider, birinci ön görüm maalesef gerçekleşiyor. Bir Milyara varan borç var. Bu şekilde kulüp devam edemez. Acilen destek olunması lazım. 4 tane bakan var. Trabzonspor’un sorununa el atsınlar. Deve dişi gibi bakanlıklarda oturuyorlar. bulsunlar. Bu borcu kimse ödeyemez. Trabzonspor’un batarsa, onlar sorumlu olacak.  

Şimdiki yönetimi tebrik ediyorum. Politikalarını beğeniyorum. Doğru bir yol izledikleri kanaatindeyim. Sonuçlara kimse takılmasın. Sonuçlara bakacak durumda değiliz. Kulübümüzün aşkımızın devamını sağlayacak kararları desteklemeliyiz.  

Ben bakan olsam çözerim. Ben Ulaştırma Bakanının yerinde olayım o problemi çözerim. Çözsünler Trabzonspor’un problemini. Çünkü Türkiye’de futbol denilince Trabzonspor eliyor. Bu şehrin insanlarını tutan Trabzonspor markası. İsyan çıkar. Biz çocuklarımızı İstanbul., Ankara’da Trabzonsporluluk üzerinden Trabzon bağlarını kuruyoruz. Benim çocuğum geliyor burada kombinesi var, maç izliyor gidiyor. Ama o burada bağ sağlıyor. Onun için onun yaşatılması lazım. Trabzonspor olmazsa bu bağ kopar” dedi.