TRABZONSPORLU ÇOCUĞUN GÖZYAŞLARI

Trabzonspor’un Gençlerbirliği karşısında 2 sefer öne geçtiği maçta yenilen goller galibiyete engel oldu. İkinci golden önce verilmeyen faul ve VAR’ın devreye girmemesi taraflı tarafsız herkesin tepkisini çekti. Hakem hataları sonrası kaybedilen puan ve ortaya çıkan görüntü ise milyonların yüreklerini büktü. Çocuklarımız tribünde ağlıyordu. Gözlerindeki yaşı gören, “yakınını mı kaybetti acaba?” diye soracak kadar içten ağlıyordu çocuk. Şimdi bu çocuğun göz yaşlarına sebep olanların, bu kareye tekrar tekrar bakıp, gereğini yapmasını talep ediyoruz.

TFF’den MHK’ya Ünal Karaman’dan Futbolculara sesleniyoruz… Kendinize gelin lütfen

PEREİRA’DAN DERS ALINMALI


Trabzonspor Gençlerbirliği karşısında yediği ikinci golde net faul var. Bunun aksini iddia eden bir kişi göremedik. VAR’ın müdahale etmemesinde en önemli etken ise, futbolcuların gerekli tepkiyi göstermemesiydi. Dünyada VAR sistemi olan maçlarda futbolcuların haklarını nasıl aradıklarını izliyoruz. Trabzonsporlu futbolculardan sadece Pereira ve pozisyona en uzak isim Uğurcan Çakır hakeme gidip isyan ediyor. Diğer futbolcular ise başları önde yenilen golün üzüntüsünü yaşıyor. Futbolcular golün ardından hakemin üzerinde gerekli baskıyı takım olarak kursaydı, o pozisyon mutlaka incelenirdi. Belki kart yiyebilirdi Trabzonsporlu futbolcu ama o golde iptal edilirdi. Trabzonspor’a karşı ne kadar şartlanmış bir hakem kafilesi olsa da, Trabzonspor hakkı olanı söke söke almalıydı. Umarım bu durum futbolcuların da dikkatini çekmiştir ve bundan sonra hakkını sonuna arayacaklardır.

2010-2011 SEZONU UNUTTURULMAMALI


Kimileri onu Selahattin Kınalı diye tanır, kimileri ise Sedat Tunalı. Biz ise “hür ve hesapsız Trabzonsporlu” olarak tanıyoruz. Bir dönem ulusal ekranlarda da izledik kendisini. Her fırsatta Trabzonspor’un çalınan şampiyonluğu üzerinden Fenerbahçe’ye gerekli mesajı veriyordu. Ne oldu bilmiyoruz fakat kendisini artık ulusal ekranlarda göremiyoruz. Aklımıza Sadık Albayrak’ın bir Trabzonspor Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma geldi. Albayrak ailesi olmasa Trabzonspor’un ulusal ekranlarda bu kadar yer alamayacağını belirtmişti. Doğru, sağolsunlar A Spor ekranlarında 4 büyüklere eşit zaman ayrılıyor Trabzonspor’un da hak ettiği değer fazlasıyla veriliyor. Turkuaz medya grubu olmasa, bizi boğacaklarını da söylemişti. Bu sözler ise yanlıştı… Gelelim günümüze. Bir Trabzonsporlu olarak 2010-2011 sezonunda çalınan şampiyonluğumuzu bütün Türkiye’nin gözüne sokacak isimleri ekranda görmek istiyoruz. Bu konuda da Trabzonsporlu Albayrak ailesine güveniyoruz.

YILLARIN “TS”Sİ OLDU “TRB”


Yayıncı kuruluş yeni sezonda Trabzonspor ile alakalı bir değişikliğe gitti. Yılların “TS”si oldu “TRB”  rakip ise “GSK” izleyenler şaşırmakta. “Trabzonspor, Galatasaray ile mi oynuyor?” diye soranlar da olmuş. Dikkatimizi çekti. “Trabzonspor Kulübü” kısaltılması “TRB” değildir. Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün kısaltılması “GSK” oluyorsa, aynı mantıkla Trabzonspor’un kısaltılması da “TSK” olmalıydı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin de kısaltması olan “TSK” olmuyorsa,  “TS” olarak kalsın.

TRABZONSPOR TARAFTARININ BÜYÜK ÇİLESİ!


Trabzonspor’un aldığı kötü sonuçlar kadar maç sonu yaşanan izdiham da tribünlere gelen taraftarı etkilemekte. Trabzonsporlu taraftarlar, yağmur çamur takımlarını desteklemeye alışmıştır. Fakat şehri yönetenlerin Trabzonspor maçlarından sonra oluşan trafik sıkıntısını mutlaka çözmelidir. Maçtan sonra yollara çekilen arabalar, maçın ardından trafiği kilitlemekte. Bu konu ile alakalı binlerce mesaj almaktayız. Emniyetin de konuyla alakalı yapacağı şey bir noktaya kadar var. Fakat köklü bir çözüm şart. Bunun için raylı sistem acil olarak gündeme gelmeli. Aksi halde o trafikte kalp krizi geçiren, hayatını kaybeder! Biz şimdiden uyarıyoruz. Yıllardır çekilen bu sıkıntının artık son bulması lazım.
 

Editör: TE Bilişim