14 yaşında Akçabaat`tan gelmiş, Yavuz Selim`in çamurundan çıkmış, 18 yaşında o şanlı Trabzonspor formasını giydirilmiş ve futbol emeklisi olurken de bütün stad `Başbakan Lemi` sesleri ile inlemişti.

Daha sonrasında yaşanan olaylar!!!

Varan 1
Lemi çelik yapılan bir özal maçta Fenerbahçe forması giyiyor!

Varan 2
Şike süresinde, Trabzonspor'un hakkını savunacak tek kelime etmiyor.

Varan 3
Trabzonspor'u temsilen hiç bir isme yer vermeyen ulusal kanallar. Lemi Çelik'in peşinden koşuyor.Programlarında en çok söz hakkını ona veriyor. Sözde Trabzonspor temsilcisi Lemi Çelik, programa canlı bağlantısı sağlanan Sadri Şener'e soruyor " Burak Yılmaz bana söyledi. Trabzonspor 3 Milyon Euro verse kalırdım, Trabzonspor benimle görüşmedi."

Sadri Şener, programda bir hayli sinirlenerek Lemi Çelik'i muhattap almak zorunda kalıyor. "Burak Yılmaz, bizden Avrupa'ya gitmek için izin istedi ve buna izin verdik. Malesef, futbolcular İstanbul'un cazibesine aldanıyor.Buna engel olamıyoruz."

- Lemi Çelik'e soruyoruz? Sen nasıl Trabzonlu nasıl bir Trabzonsporlusun? Sözleşmesi devam eden futbolcu ile kulüp neden masaya oturacak? Burak Yılmaz'ı Burak Yılmaz yapan kulüp 3 Milyon verirse kalacakmış. GS 2.3 Milyon Euro'ya imza attırıyor! Sen böyle bir laf ile Trabzonspor Kulübü Başkanını canlı yayında nasıl yıpratacağını düşünürsün?

Editör: TE Bilişim