Yayıncı kuruluşun muhabirinin size “Mahşerin dört atlısı” diyebilir miyiz sorusuna Yusuf, “Evet” derken keyifli bir röportaj gerçekleştirildi. 

Genç oyunculardan ilk açıklamayı Yusuf Yazıcı yaptı. Yusuf, "Maça kötü başladık. Kötü futbol oynadık. Kazanmakta var bu işte. Bugün onu yaptık. Kazandığımız için çok mutluyum. Takım arkadaşlarıma teker teker teşekkür ediyorum. 2. golü Penaltıyı atsaydık rahatlayacaktık. Bu galibiyeti bizi her zaman destekleyen taraftarlarımıza hediye ediyoruz. 

Onlar sayesinde biz daha motive oluyoruz. Daha özgüvenli şekilde oynuyoruz” dedi. 

Abdülkadir Ömür, golünü atlatırken, "Valla geliyordu, vurduk öyle ayak içi. Çok hazırlamıştım. Devre arasında oyuna gireceğimi biliyordum. Bizim için zor deplasmandı. Bizde formdayız. Kazanmak için geldik. Serimiz var onu devam ettirmek istiyoruz. İnşallah haftaya Yeni Malatya spor maçını kazanıp Fenerbahçe maçına iyi şekilde gitmek istiyoruz. Alt yapıdan çıkıp ağabeylerimle aynı sahada olmak bize ayrı motivasyon veriyor. Bir birimizle bağlıyız. Ailemizden daha çok bir birimizle vakit geçiriyoruz. 
Vuruşları çalışıyoruz. Abdüş ağabeyidemeşhur ceza sahasının dışından şutları. Her idmandan sonra kaleye uğurcan ağabey geçer. O da iyi şut çeker aslında. 3'ümüz şut çalışması yaparız” diye konuştu. 

Abdülkadir Parmak, "Performansım oynadıkça daha iyi oluyor. Bir futbolcu ne kadar oynarsa oynasın hep oynadıkça gelişiyor. Sosa'nın tecrübelerinden faydalanıyorum. Bizim başarımızın tek nedeni aile olmamız. Yabancısıyla Türk'üyle aile olmamız. Seri yakaladık. Malatya maçında aynı futbol oynayıp kazanmak istiyoruz. Gerçi aynı futbol oynamaksk kötü oynadık. 
Orada öylesine gelişti. Müzik çaldı patladık. Bizim düğünlerde sürekle oynadık” dedi. 

Uğurcan, "Eldivenler tutmuyor. Eldievenler sıfır olduğu için biraz tutmuyor. Eskisin diye sürüyorum. 
Çok güzel bir arkadaşlık var takımda. Hocamız bize çok güveniyor. Genci yaşlısı, yabancısı.. Genç orkadaşlarımız oynuyor. Beraber oynuyoruz alt yapıdan. Herkes terinin son damlasına kadar mücadele etmeye çalışıyor. Biz bu mücadeleyi sürdürünce” dedi.

Editör: TE Bilişim