Canalioğlu, Trabzonspor'un deplasmanda Sivasspor'u 4-0 yendiği maçın  ardından düzenlenen basın toplantısında, "Bizim için güzel bir oyun ve harika bir  sonuç oldu" dedi.

Sivas'a kazanmak için geldiklerini dile getiren Canalioğlu,  "Deplasmanda galibiyet hasretine son verdik. Çok mutluyuz. Camiamızı mutlu  ettiğimiz için de ayrıca mutluyuz. Futbolcularımızı tebrik ediyoruz. İnşallah,  daha iyi sonuçlara ulaşacağız" diye konuştu.

Kaleci Korcan'ın yediği golleri sordu!

Bir basın mensubunun, 2010-2011 sezonunun son haftasında  Fenerbahçe'nin Sivasspor'u Sivas'ta 4-3 yendiği maçta kırmızı-beyazlı ekibin  kalecisi Korcan Çelikay'ın yediği hatalı golleri hatırlatarak, "Korcan, bugün de  2 hatalı gol yedi, neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki sorusu üzerine Canalioğlu,  "Futbol hatalar oyunudur. Hata yapacağız, hatayı en iyi değerlendiren de galip  gelecek. Tabii ki hatasız hiçbir futbolcu olmaz" dedi.

- Futbolcuların görüşleri

Trabzonsporlu futbolculardan Yusuf Erdoğan da zor bir maç olacağını  bildiklerini belirterek, "Çok iyi hazırlandık. Kazanacağımızı biliyorduk. Çok  mutluyuz. Deplasman fobisini yıktığımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Golcü oyuncu Paulo Henrique ise çok iyi oynadıklarını, her attıkları  golden sonra daha da iştahlandıklarını söyledi.

Maçı çok daha farklı kazanabileceklerini dile getiren Henrique,  skordan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.