Hami Mandıralı, Takvim Gazetesi'nde yayınladığı köşe yazısında Trabzonspor'un Kasımpaşa maçıyla ilgili 'Sinyaller iyi' dedi

İşte Mandıralı'nın maç yorumu

Trabzon’da sinyaller iyi UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'ı eleyerek play off turu oynamaya hak kazanmış olmanın moraliyle ligin ilk maçına çıkan Trabzonspor, mutlak galibiyeti hedefleyen taraftı. Bunu da maçın hemen başında gösterdi. Ünal Karaman'ın Prag maçı 11'inde 4 değişikliğe gittiğini ve savunmanın göbeğini tamamen değiştirdiğini de gördük. Bu cesur bir karardı. Burda Trabzonspor'un takım olma yolunda Karaman'ın oyuncularına olan güvenini ortaya koyduğunu söyleyebiliriz.

MÜTHİŞ TEMPO VARDI

İlk yarıda tempo yüksekti. İki takmımın da pozisyonları vardı. Sörloth'un golünde Abdülkadir'in presi ve pası muazzamdı. Uğurcan'ın da ilk yarıda harika bir kurtarışı vardı ama akabinde golün gelmesi biraz talihsizlik oldu. İki takım da futbol oynamak için sahadaydı ve çok iyi niyetliydiler. Obi Mikel tam hazır değil. Abdülkadir Parlak'la başlansa belki daha iyi olurdu. Son dakikalarda Uğurcan'ın bir harika kurtarışı daha vardı. Trabzon kazanamadı ama daha iyi olacağının sinyalini verdi.

MAÇIN EN İYİSİ: Sörloth Yine gol attı. Gücüyle çok yıprattı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ: Obi Mikel Henüz tam hazır değil. Çok yan pas yaptı.