HaberTS.com'dan, Mehmet Ali Birand'ın canlı yayında “Bu lig Fenerbahçe ve Galatasaray’la güzel. Siz şimdi Fenerbahçe’yi küme düşürürseniz ne olacak? Galatasaray Trabzonspor’la mı şampiyonluğa oynayacak? Bundan hiç zevk almam doğrusu…” şeklinde yaptığı açıklamayı gündeme taşımış ve bir çok duyarlı Trabzonspor taraftarını bilgilendirmiştik.

BİRAND TEPKİLER ÜZERİNE SORDU

Yaptığımız haberin ardından bir çok Trabzonspor taraftarı sosyal medya üzerinden Mehmet Ali Birand'a yüklenmiş tepkisini dile getirmişti. Gelen tepkiler üzerine Birand twitter hesabından " Beyaz tv'de soylediklerime tepki gosteren dostlara soruyorum: dediklerimin neresi yanlis?" şeklinde bir soru yöneltmişti.

BU SORU TAYFA'YI ÇİLEDEN ÇIKARTTI

Mehmet Ali Brad'ın sorduğu bu soru üzerine Trabzonspor'un sosyal medyada en aktif taraftar grubu olan Tayfa'dan Birand'ı terletecek sorular geldi

İşte Tayfa'nın Birand'a soruları;

"Sayın Birand... Söylediklerimin neresi yanlış diye soruyorsunuz? Biz de size soruyoruz... Bu ülkede, adalet sizin futbol keyfinize göre tecelli edecek bir araç mıdır? Sizin futbol keyfiniz adalet duygunuzun üstünde midir? Adaletin tecelli etmesi mi yoksa sizin Fenerbahçe'yi izleme keyfiniz mi daha önemlidir? Fenerbahçe'nin yaptığı mahkeme tarafından tescil edilen şikeyi, bir Anadolu takımı yapsaydı da aynı tepkiyi verir miydiniz? Hukuk, size göre küçük sineklerin takıldığı, büyük sineklerin delip geçtiği bir örümcek ağı mıdır? Trabzonspor ile Galatasaray arasında geçecek bir şampiyonluk yarışının size heyecan vermeyeceğini söylerken, küçümsediğiniz Galatasaray mıdır, yoksa Trabzonspor mudur yoksa her iki takım mıdır? Siz, mesleki kariyeriniz boyunca hep darbecileri ve egemen güçleri desteklediniz. Sonra, desteklediğiniz güçlüler, iktidardan düşünce, o güçlülerin ezdiği geniş kitlelerden özür dilediniz... Biz, çok samimi gelmese de pişmanlıklarınızı dile getirmenizi gene de takdir ettik. Şimdi size soruyoruz, Trabzonspor ile şampiyonluk yarışı yapılmasını neden küçümsüyorsunuz? Çok net ve açık ikinci sorumuz? Adalet mi yoksa sizin futbol keyfiniz mi? Bu sorularımızın cevabını sizden bekliyoruz. Bu camiaya bir özür borcunuz var..."

Editör: TE Bilişim