Beşiktaş'ta transfer gelişmesi! Alvaro Negredo ve Vagner Love ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ta gündem yine ve yeniden Burak Yılmaz.

Siyah-beyazlılar eski golcüsü için zemin yoklamaya başlarken, Trabzonspor ile henüz anlaşma sağlanamadı. Ancak burada kritik olan Burak Yılmaz'ın vereceği karar. Tecrübeli golcü geri dönmek isterse, anlaşma sağlanacak.

"BEŞİKTAŞ'TA GOL KRALI OLUR"

beIN Sports'ta değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol, Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'ta gol kralı olacağını iddia etti.

Geçen sene Beşiktaş'ın Burak'ı alması durumunda şampiyon olacağını kaydeden Demirkol, "Trabzonspor'un Burak Yılmaz'ı normal şartlarda bırakması mümkün değil. Ama oyuncu başka yerde oynamak isterse önünde durmak mümkün değil. Burak Yılmaz sağlıklıysa, Beşiktaş'ta gol kralı olur. Geçen sene 23 tane attı, sakatlığı sebebiyle net 10 gol kaçırdı. Sakatlık sezonunu çok etkiledi. Rahat 25'i geçer, Beşiktaş'ta kim asist kralı olacak kavgası olur. Garanti golcü, çok net söylüyorum. Geçen sene Beşiktaş'ta olsaydı Burak, Beşiktaş şampiyon olurdu. Şenol Güneş geçe sene çok istedi, kim engel olduysa, şampiyonluğa da o engel olmuştur" iddiasında bulundu.