Fındıkçı, “Avni Aker’e gitmek istiyoruz ama bu sene çıkan Passolig düzenine karşıyız. Emniyetin fişleme yaptığı bir sistemi doğru bulmuyoruz. Passolig benim için iyi bir sistem, bende olaya karşıyım fakat içimizden çok kişi bu duruma karşı. Bu nedenle bizde çoğunluğa uyuyor ve tepki gösteriyoruz.” Şeklinde konuştu.

YA HEP YA HİÇ

Mehmet Fındıkçı, “ Sisteme tepki göstermemize rağmen, bize söz veren insanların desteğiyle beraber bütün ekibimizle yine Avni Aker’de olacağız. Bu sene güzel bir organizasyon yapmıştık fakat başkanımız gruplara toplu indirim yapmayacağını açıkladı. Kararına saygı duyuyorum. Bizlerde elimizden geleni yaparak 1500 kişi Avni Aker’de yerimizi almak istiyoruz. Şuan 300,400 kişi girme şansımız var fakat biz ya hep ya hiç diyerek bu yola çıktık. Bu sene de ya hep beraber gireceğiz ya girmeyeceğiz. Ama Allah izin verirse bu sezon yerimizi alıp Avni Aker’de özlenen atmosferi yaşatacağız.” Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Mehmet Fındıkçı, Akyazı’nın isim hakkı konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

İşte o açıklamaların tamamı;