Trabzonspor’un Göztepe deplasmanında aldığı galibiyet, Galatasaray’ın Rizespor karşısında kaybetmesinin ardından iki ezeli rakibin arasında puan farkı 6’ya yükseldi.

Fenerbahçe ile oynanacak kupa mücadelesinin ardından Alanya deplasmanına gidecek olan Trabzonspor, şampiyonluk yolunda bu maçı da mutlaka kazanmayı hedefliyor.

ALAN YAPI TRABZONSPOR'UN YANINDA

Alan Yapı olarak 1977’den beri faaliyet gösteren, hem Türkiye’de hem de yurt dışında 151 projeye imza atarak adından başarıyla söz ettiren Memiş Çakır, aynı zamanda Alanya’da bulunan Alan Xafira Deluxe Resort’un da sahibi. Trabzonlu Memiş Çakır, Trabzonspor’u Antalya’da en güzel şekilde ağırlamaktan gurur duyuyor.

TRABZONSPOR İÇİN KAPALI OLAN OTELİNİ AÇIYOR

Alanya’da büyük oteller 1 ile 15 Temmuz itibariyle faaliyet göstermeye başlıyor. 2640 yataklı Alanya’nın büyük otellerinden olan Alan Xafira Deluxe Resort’un da Temmuz ayında açılacağı öğrenilirken, sadece Trabzonspor’u ağırlayacak olmasından dolayı işletmenin sahibi Memiş Çakır, 160 personeli görevlendirdi. Sadece Trabzonspor’a hizmet verecek olan otel, Trabzonspor’un şehirden ayrılmasının ardından Temmuz ayına kadar kapalı olarak kalacak.

HÜSEYİN ÇİMŞİR İYİ BİR EVLATTIR

Trabzonspor’un Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde HaberTS olarak görüşlerini aldığımız Memiş Çakır şu ifadeleri kullandı;

“65 yaşındayım ve 47 senedir gurbetteyim. Gurbette Trabzonspor’a olan özlemimiz çok daha fazla artıyor. Lige verilen aradan sonra oynanan karşılaşmalara baktığımızda en hazır takımın bizim takım olduğunu gördük. Hüseyin Çimşir’i Antalyaspor’da forma giydiği zamandan tanıyorum. Kendisi hem çok iyi bir evlattır hem de çok iyi bir hocadır. Emanete en sağlam şekilde sahip çıkar. İnşallah şans da yanında olur ve Allah’ın adaletiyle şampiyonluğa ulaşırız. Trabzonspor çok iyi yönetiliyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu takımımıza fazlasıyla zaman ayırıyor ve çok doğru hamleler yapıyor. Bizim de elimizden ne gelirse Trabzonspor’a her zaman her yerde destek olmaya hazırız. Bu böyle nesilden nesile de devam edecek. Yıllar sonra ben olmam, çoluğum çocuğum ağırlar. Bizim Trabzonspor’a olan tutkumuz kelimelerle ifade edilemez.”



Editör: TE Bilişim