Bir milli takım örneği yaşadık. 1.5 ay önce hoca bir kavga işine giriyor. Bir üniversitenin öğrencileri Fatih Terim ile kavga eden kişinin heykelini yaparak 'Sana minnettarız' dediler. Heykel orada, yeni gelen teknik direktör ve durum ortada.
 Biz 3-4 senede 10 hoca değiştirdik. Geçen gün bir paylaşım gördüm, Cardozo'nun olduğu kadro. O kadrodan sadece 1 oyuncu var. Hepsi kayboldu. Bunların her biri hocaların kendine göre getirdikleri kadrolardı... Söylemek istediğim şey istikrar her zaman iyidir.

YENİ BİR DÜZEN GEREK
 Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaki kararlar çok konuşuldu. Biz de Beşiktaş maçı için bir tek kelime söylemedik. Milli Takım'ın da tam elendiği hafta Türkiye'de niye bu işler böyle oluyorun net cevabını Beşiktaş maçına da bakarak vermek istiyorum. O maçtaki Kucka ile Talisca arasındaki pozisyonda verilen, verilmeyen karar Türkiye'nin fotoğrafıdır.
 Bunu derken Okay'ın pozisyonuna değinmeden geçmeyeceğim. Talisca'ya da Okay'a da gereken yapılacak. Zira adalet duygusu zedelenmeye başlayınca bedelini ödemeye hep birlikte başlıyoruz.
 Ne Fırat'a bunu söylüyorum, ne başkasına. Hakemler futbolun önemli bir parçası. Ben sistemle ilgili eleştiri yapıyorum. Yeni bir düzene ihtiyacımız var.

Bu sezon 7 maç geride kaldı. Kendi adıma en acı kaybımız Alanya maçı. İstanbul'daki maçları da kazanabilirdik. Bu takım çok iyi işlere imza atacak. Eleştiri yapalım ama sahip çıkalım.
 Geçen sezon hocayı arayıp 'Artık Mehmet'i rafa kaldıralım, artık zarar veriyor' dedim. 'Kim oynasın?' sorusu çıktı. Onlar 'Artık o mevki Yusuf'undur' dediler. Ve serüven başladı.

BORCU FAİZ ARTIRDI
 Borcun 600'den 800 milyon lira'lara çıkması tamamen faizden. Kur ve faizden her yıl borç 120 milyon artıyor. Bunun için yeni projeler üretmemiz gerek. Kartal Tesisleri'ni satın alma süreci sürüyor.

DEĞERLERİNİ BULUNCA SATABİLİRİZ
Abdülkadir'in Allah vergisi yeteneği var. Göztepe maçında yenildik ama onu kazandık. Maçtan sonra abileri, "17 yaşındaki çocuk kadar olamadık" dediler. Beşiktaş derbisinde de en iyisini ortaya koydu. Büyümüş de küçülmüş gibi.
 Yusuf ve Abdülkadir'i birçok kulüp takip ediyor. Bizlerle de görüşüyorlar. İkisi veya bir başkası da olabilir değerini bulduğuna inandığımızda değerlendirebiliriz.
 Cafer Tosun (altyapının yeni gözdesi) için asbaşkanımız görüşme yapıyor. Ailesi, 'Menajerimiz dışında biz bir şey yapmayız' diyor..