Muharrem Usta'nın başkanlığı döneminde Trabzonspor ile sorunlar yaşayarak takımdan kopan Mehmet Ekici hakkında dönemin başkanından dikkat çeken açıklama geldi.

Dönemin başkanı Muharrem Usta, Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'de kadro dışı kalmasının ardından HaberTS.com'a konuşurken şu ifadeleri kullandı;

"Değil başkan ben ona her zaman bir abi gibi yaklaştım ve Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda olması gerekeni yapmasını önerdim kendisine.
Akılalmaz bir şekilde ve müthiş bir inatla malesef kulüple uyum içersinde hareket etmedi.
Fenerbahçeden ne kadar alıyorsa aynısını Beşiktaş'ın da  kendisine sağlayacak olmasına rağmen ısrarla ve inatla kafasına göre takıldı.
Bir de Bursaspor ile maçımızın olduğu günden bir gün önce basına kulübümüz aleyhinde demeçler verdiğini görünce ve bizimle uyum içersinde hareket etmediğine şahit olunca, Trabzonspor’un menfaatlerini korumadığını görünce ani ama net bir kararla Bursaspor maçını oynayacağımız gün maçtan 2 saat önce son  kadrodan çıkarıp yerine Yusuf Yazıcı'yı oynatmaya karar vermiştik.

O maç ikinci devrenin ilk maçıydı.
Bursaspor’u  2- 1 yendik ve Yusuf Yazıcı'yı bir gol bir asist ile oynadı.
Yusuf o sezon takımda tüm maçlarda oynadı ve çok başarılı oldu ve müthiş bir başarıya imza atarak kariyer yolculuğunun en önemli dönemini yaşadı.
Kadro dışı kararından  önce devre arasında Mehmet Ekici’ye... sen zaten çok sakatlıklar yaşıyorsun bir dönem futbol oynamayıp bir de yaz dönemini boş geçirirsen bir daha iyi bir performans yakalayamazsın ve futbolla ilgili kendini büyük bir riske sokmuş olursun akıllı davranmalısın diye bir çok kez uyarmama rağmen maalesef dinlememişti.
O günden sonra Mehmet Ekici’nin kariyeri aşağıya inerken yusuf Yazıcı’nın kariyeri ise yukarıya doğru tırmanmaya başlamıştı.
bugün her ikisinin geldiği nokta ortada.
İnsanlar hayatta verdikleri kararların sonuçlarını yaşarlar iyisi ile kötüsü ile. Hepimizin ve tüm insanlığın durumu bu değil mi."

HaberTS.com / Ali Çil

Editör: TE Bilişim