Muharrem Usta ve yönetimini eleştiren Şakar, Burak Yılmaz’ın alacaklarını tahsil etmek için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na olan başvurusunu da değerlendirdi. 

Şakar şöyle konuştu:

"Muharrem Usta ve arkadaşları Trabzonspor'a ihanet etti"

Trabzonspor’u yönetenler, kulübün geçmişini iyi bilmeli. Burak’ın buradan nasıl gittiğini iyi bilmeyen Muharrem Usta ve arkadaşları Trabzonspor’a ihanet etti. Gidişindeki tutumundan haberdar olmayan insanlar kulübe zarar verdi. Burak da eline fırsat geçmişken kullanıyor. Elinde hukuki hakları var. Ama bana göre Burak’ın yaptığı işler etik değil.

"Burak hukuken haklı ama yaptığı etik değil"

Trabzonspor yönetim kurulu, transfer dönemi bitene kadar Burak’ı değerlendiremedi, başka kulübe vermedi. Burak fırsatı kullanıyor. Hukuken elbette haklı. Ama etik değil. Trabzonspor’da ekmek yedin, ünlü oldun, goller attın. Yaptığını doğru bulmuyorum. Üzüntülüyüm.

"Trabzonspor'dan ümitliyim"

Trabzonspor’dan ümitliyim. Takımın iyi olacağını düşünüyorum. 4-0’lık Galatasaray galibiyeti sonrası havaya girmeye gerek yok. Yavaş yavaş olacak. Ekonomik koşullar şu anki yönetimin belini büküyor. Haftalar geçtikçe her şeyin daha düzeleceğini umut ediyorum.

"Trabzonspor, Avrupa kupalarında olmalı"

Ünal Karaman’ın ne kadar zamana ihtiyacı var bilemem. Ama Ünal Hoca ile birlikte takımın iyiye gideceğini düşünüyorum. En azından Trabzonspor’un Avrupa Kupalarına katılacak bir pozisyona geleceğine inanıyorum.

(Radyospor-Ajansspor)